Sapanca Haberleri

sapanca haberleri ve güncel sapanca gelişmeleri, sapanca ile ilgili tüm video, sapanca fotoğrafları ve sapanca haberleri Diyanet Haber sitemizde


TEŞKİLAT HABERLERİ

Sakarya Sapanca İlçe Müftülüğü tarafından "Baba Okulu" seminerleri tamamlandı.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Sakarya Sapanca İlçe Müftülüğünce Kur'an öğrenen minik öğrenciler için "Kur'an-ı Kerim'i Okumaya Geçiş Programı" düzenlendi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Sakarya Sapanca İlçe Müftülüğü iş birliğinde yürütülen Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES) projesi kapsamında çeşitli etkinlikler düzenleniyor.

Sakarya Müftülüğü

Sakarya Sapanca’da 4-6 Yaş Kur’an kursu öğrencileri, harçlıklarını biriktirdikleri kumbaralarını Filistinli kardeşleri için bağışladı.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Sakarya Sapanca İlçe Müftülüğünce aileyi korumak, toplumda aile olma bilincini arttırmak, ailede hak ve sorumluluklar açısından baba olmanın önemine dikkat...

TEŞKİLAT HABERLERİ

Sakarya Sapanca İlçe Müftülüğüne bağlı hafızlık Kur’an kurslarında hafızlığını tamamlayan öğrenciler belgelerine kavuştu.

Sakarya Müftülüğü

Sakarya Sapanca İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Sapanca Şubesi öncülüğünde Filistin’e destek kermesi açıldı.

Sakarya Müftülüğü

Sakarya Sapanca İlçe Müftülüğü koordinesinde yapımı tamamlanan Güldibi 4-6 Yaş Kur’an Kursu ve Sapanca Müftülüğü Diyanet Gençlik Merkezi hizmete açıldı.

Sakarya Müftülüğü

Sakarya Sapanca İlçe Müftülüğünce Roman çocuklara yönelik açılan Yaz Kur'an Kursu tamamlandı.

Sakarya Müftülüğü

Sakarya Sapanca İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Sapanca Şubesi iş birliğinde emanet edilen kurbanlar ihtiyaç sahibi ailelere dağıtıldı.

Sakarya Müftülüğü

Sakarya Sapanca İlçe Müftüsü Yavuz Koçak, personeliyle birlikte kurban bağışında bulunarak TDV'nin 2023 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu'na destek oldu.

Namaz Vakitleri

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Sakarya ve ilçelerinde Kurban Bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?