Pakistan Haberleri

pakistan haberleri ve güncel pakistan gelişmeleri, pakistan ile ilgili tüm video, pakistan fotoğrafları ve pakistan haberleri Diyanet Haber sitemizde


Ramazan

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), Pakistan'ın Gilgit şehrinde, 250 çocuğa bayramlık kıyafet ve ayakkabı dağıttı.

Ramazan

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Pakistan yardım dağıtım ekibi sorumlusu Muhammed Taha Kötan, Türkiye'nin İslamabad Büyükelçisi Mehmet Paçacı'yı ziyaret etti.

Ramazan

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), Pakistan'da gıda yardımlarının yanı sıra bayram hediyeleriyle de çocukların yüzünü güldürdü.

Ramazan

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) ramazanın ilk gününde Pakistan'ın Karaçi şehrinde iftar programı düzenledi.

Ramazan

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) ramazan dolayısıyla Pakistan'ın Karaçi şehrinde gıda kolisi dağıtımına devam ediyor.

Ramazan

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) ramazan dolayısıyla Pakistan'ın Karaçi ve Badin şehirlerinde gıda kolisi dağıtımına başladı.

Ramazan

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Pakistan yardım dağıtım ekibi, Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA) Karaçi Program Koordinatörü Halil İbrahim Başaran'ı...

Ramazan

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), ramazan ayında Pakistan'daki ihtiyaç sahiplerine gıda kolisi ve bayramlık kıyafet yardımı yapacak.

DÜNYA

Pakistan'da şiddetli yağışların etkisiyle bazı evlerin çatılarının ve duvarlarının çökmesi sonucu hayatını kaybedenlerin sayısının 32'ye, yaralananların sayısının 38'e çıktığı bildirildi.

ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Pakistan Ulema Meclisi Başkanı Hafız Muhammed Tahir Mahmud Eşrefi’yi kabul etti.

ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Pakistan’da bir camide "Mevlid Kandili" için toplanan cemaate yönelik gerçekleştirilen terör saldırısını tel’in...

DÜNYA

Pakistan'ın Belucistan eyaletinde bir cami yakınında düzenlenen bombalı terör saldırısında 1'i polis 34 kişi yaşamını yitirdi, 130'dan fazla kişi yaralandı.