Nijer Haberleri

nijer haberleri ve güncel nijer gelişmeleri, nijer ile ilgili tüm video, nijer fotoğrafları ve nijer haberleri Diyanet Haber sitemizde


DÜNYA

Dışişleri Bakanlığı, Nijer'de Burkina Faso sınırı yakınında bulunan Tillaberi bölgesindeki Tassia köyünde dün düzenlenen terör saldırısını kınadı.

TDV

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) gönülleri, Nijer'de ihtiyaç sahibi ailelere 21 keçi desteğinde bulundu.

TDV

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) gönülleri, Nijer'de yetimhanede kalan ve Kur'an kursunda eğitim alan çocuklarla bir araya geldi.

DÜNYA

Türkiye'den gelen vakıf ve sivil toplum kuruluşlarının (STK) Nijer'de yürüttüğü yardım organizasyonları halk tarafından memnuniyetle karşılanıyor.

TDV

Afrika ülkelerinde, ayaklarında ayakkabı, üzerlerinde kıyafet, kimi zaman da yiyecek ekmekleri dahi olmayan çocukların yüzü, Türkiye Diyanet Vakfının (TDV) vekaletle...

TDV

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), vekaletle kurban organizasyonu kapsamında Nijer'de kurbanlıkların kesimine ve dağıtımına başladı.

TDV

Türkiye Diyanet Vakfının (TDV), vekaletle kurban organizasyonu kapsamında Kurban Bayramı öncesinde Nijer'deki hazırlıkları sona erdi.

DÜNYA

Nijer'de 26 Temmuz'da yaşanan askeri darbenin ardından hava sahasının kapanması nedeniyle ülkede kalan Türk vatandaşları, Türk Hava Yollarının (THY) düzenlediği...