Kocaeli Haberleri

kocaeli haberleri ve güncel kocaeli gelişmeleri, kocaeli ile ilgili tüm video, kocaeli fotoğrafları ve kocaeli haberleri Diyanet Haber sitemizde


ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde hafızlık icazet törenine iştirak etti.

Ramazan

Diyanet İşleri Başkanlığı, Kocaeli merkez ve ilçelerinde itikafa girilebilecek camileri belirledi.

EĞİTİM

Kocaeli'de yaşayan 12 yaşındaki 6. sınıf öğrencisi Emir Ali Yılmaz, "üşümesinler" diye evinde ördüğü 36 bereyi Van'ın Erciş ilçesindeki çocuklara...

GÜNDEM

Kocaeli'deki Şekerpınar Hasan Tahsin Ortaokulu'nda uygulamaya alınan projeyle çocuklar, sosyal sorumluluk çalışmaları yaparak iyiliği ve yardımlaşmayı öğreniyor.

KÜLTÜR - SANAT

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde "Kaz Bayramı" için hazırlık yapılıyor.

GÜNDEM

Kocaeli'de bulunan Gebze Çoban Mustafa Paşa Külliyesi'nin UNESCO Dünya Miras Listesi'ne alınması için çalışma yürütülüyor.

GÜNDEM

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde gövde kalınlığı 12 metre, yüksekliği 15 metre olan "Uluçınar", periyodik bakım çalışmalarıyla tarihe tanıklığını sürdürüyor.

DİYANET HABER

Kocaeli'de çevresindekilerden etkilenerek Müslüman olan Makedon Ljubomir Nikolovski, eğitim hayatını imam hatip lisesinde sürdürmeyi tercih etti.

DİYANET HABER

Kocaeli'de yolcu otobüsünde çarşaflı kadına sözlü tacizde bulunup hakaret ettiği ileri sürülen şüpheli gözaltına alındı.

Kocaeli Müftülüğü

Kocaeli İzmit İlçesinde Yaz Kur'an Kursunu tamamlayan öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

GÜNDEM

Kocaeli'de Derince ilçesinde TMO silolarının bulunduğu yerde patlama meydana geldi.

ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde yapımı tamamlanan Değirmendere Kuruçeşme Camii Halıcı 4-6 Yaş Kur’an Kursu...