Erzurum Haberleri

erzurum haberleri ve güncel erzurum gelişmeleri, erzurum ile ilgili tüm video, erzurum fotoğrafları ve erzurum haberleri Diyanet Haber sitemizde


Erzurum Müftülüğü

Erzurum’da, Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) tarafından gerçekleştirilen 2024 yılı kurban hizmetleri başta olmak üzere, TDV’nin yaptığı faaliyetler değerlendirildi.

DİYANET HABER

Erzurumlu hafızlar, 2 bin 600 rakımdaki Dumlubaba şehitliklerinde Kur'an-ı Kerim okudu ve dua etti.

Erzurum Müftülüğü

Erzurum İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı gönüllü ekipleri, sel felaketinin yaşandığı Oltu ilçesinde afetzedeler için seferber oldu.

Erzurum Müftülüğü

Erzurum Yakutiye İlçe Müftülüğüne bağlı Mahallebaşı Gençlik Merkezi'nde Yaz Kur'an Kursu coşkusu yaşanıyor.

Erzurum Müftülüğü

Erzurum İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Erzurum Şubesi ekipleri, sel felaketinden etkilenen vatandaşlara destek oluyor.

GÜNDEM

Erzurum'un Pasinler ilçesine bağlı Pelitli Mahallesi'nde meydana gelen sel nedeniyle ev ve ahırlar yıkıldı, araçlar zarar gördü.

GÜNDEM

Erzurum'da devam eden sağanak hayatı olumsuz etkilerken, Palandöken ilçesinde bir yol çökme tehlikesi nedeniyle trafiğe kapatıldı.

GÜNDEM

Sağlık Bakanlığı, Ordu, Samsun, Muş, Erzurum, Elazığ ve Ağrı'da selden etkilenen bölgelerde 7 Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) timi ve...

GÜNDEM

Erzurum'da etkili olan şiddetli sağanak nedeniyle yollar su altında kaldı, bazı evleri su bastı.

GÜNDEM

Artvin, Erzurum, Kars ve Ardahan için kuvvetli yağış uyarısında bulunuldu.

Erzurum Müftülüğü

Erzurum’un Olur ilçesinde yaşayan Güven ve Neşe Yılmaz çifti, oğulları Alparslan’ın sünnet düğününde takılan hediyelerin tamamını Filistin'e bağışladı.

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Erzurum ve ilçelerinde Kurban Bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?