Dua Haberleri

dua haberleri ve güncel dua gelişmeleri, dua ile ilgili tüm video, dua fotoğrafları ve dua haberleri Diyanet Haber sitemizde


#KEŞFET

Hadis-i şeriflerde cuma gününün önemi, Cuma günü ne zaman dua edilmelidir? Cuma gününde salavat çekmenin önemi

Çanakkale Müftülüğü

Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürü Şaban Kondi, Diyanet İzci kampına katılarak izcilerle beraber oldu.

Sahabeler

Hz. Hansa'nın kimdir? Dört Şehit annesi Hz. Hânsa, Arap edebiyatının en meşhur kadın şairi kimdir? Hz. Hânsa'nın asıl ismi nedir?

YAŞAM

Eskişehir'de yaşayan 62 yaşındaki Mahmut Kaya, hasta yatağındaki dayısının arzusunu yerine getirerek, Çanakkale şehidi büyük dedesinin tarihi Gelibolu Yarımadası'ndaki mezarını...

#KEŞFET

Hatim nedir? Hatim Duasına Başlamadan Önce Okunması Gerekenler, Hatim duasının arapçası ve türkçesi, Hatim'den sonra dua etmenin hükmü nedir?

DİYANET HABER

Ramazan ayının 27'nci gecesinde olduğu genel kabul görmüş olan ve Kur'an-ı Kerim'de "bin aydan daha hayırlı" olduğu bildirilen Kadir Gecesi...

Eskişehir Müftülüğü

Eskişehir'de 1991-2001 yılları arasında İl Müftülüğü yaparak vefat eden emekli Müftü Fahrettin Aşık, dualarla anıldı.

Kahramanmaraş Müftülüğü

Kahramanmaraş Pazarcık İlçe Müftülüğü koordinesinde inşa edilecek Yatılı Hafızlık Kız Kur'an Kursu'nun temeli dualarla atıldı.

#KEŞFET

En faziletli itikaf ne zamandır? İtikafa ne zaman başlamak gerekir? Evde itikafa girilebilir mi? Ramazan’dan sonra itikafa girilebilir mi?

Aksaray Müftülüğü

Aksaray Organize Sanayi Bölgesinde yapımı tamamlanan Hanifi Dinç Camii dualarla ibadete açıldı.

Rize Müftülüğü

Rize’de "18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitler Günü"nün 109'uncu yıl dönümü dolayısıyla mevlit programı düzenlendi.

İstanbul Müftülüğü

İstanbul Bahçelievler’de yapımı tamamlanan Mustafa Zeyneti Uygun Camii dualarla ibadete açıldı.