Cuma Haberleri

cuma haberleri ve güncel cuma gelişmeleri, cuma ile ilgili tüm video, cuma fotoğrafları ve cuma haberleri Diyanet Haber sitemizde


DİYANET HABER

Edirne'de vatandaşlar, ramazanın ilk cuma namazını kılmak için selatin camilerde yoğunluk oluşturdu.

HUTBELER

Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 15 Mart 2024 tarihli ve "Oruç, bedenimize sıhhat, gönlümüze sekinet verir" konulu cuma hutbesi yayınlandı.

DİYANET HABER

Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed'in (SAV) Veysel Karani'ye hediye bıraktığı Hırka-i Şerif, cuma günü Hırka-i Şerif Camii içindeki Hırka-i Şerif Dairesi'nde...

Filistin

Saldırı altındaki Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah kentinde Filistinliler, ramazan ayı öncesindeki son cuma namazını İsrail bombardımanında yıkılan Faruk Camii'nin enkazı...

HUTBELER

Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 8 Mart 2024 tarihli ve "Ramazan geliyor! Hazır mıyız?" konulu cuma hutbesi yayınlandı.

#KEŞFET

Keffâret ne anlama gelmektedir? Keffaret çeşitleri nelerdir? Oruç keffareti ne demektir? Zıhar keffaretinin şartları nelerdir?

HUTBELER

Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 1 Mart 2024 tarihli ve "Zararlı Alışkanlıkların Esiri Olmayalım" konulu cuma hutbesi yayınlandı.

HUTBELER

Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 23 Şubat 2024 tarihli ve "Berat Gecesi: Günahlardan arınma vesilesi" konulu cuma hutbesi yayınlandı.

DİYANET HABER

Yurt genelindeki camilerde okunan cuma hutbesinde dünyaya barış ve itidal çağrısı yapıldı.

HUTBELER

Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 16 Şubat 2024 tarihli ve "Dünyayı Barış ve İtidale Çağırıyoruz" konulu cuma hutbesi yayınlandı.

HUTBELER

Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 09 Şubat 2024 tarihli ve "Hayatı Değerli Kılan Ölçü: İman" konulu cuma hutbesi yayınlandı.

HUTBELER

Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 19 Ocak 2024 tarihli ve "Bizi Güçlü Kılan, Birlik ve Beraberliğimizdir" konulu cuma hutbesi yayınlandı.