Bağış Haberleri

bağış haberleri ve güncel bağış gelişmeleri, bağış ile ilgili tüm video, bağış fotoğrafları ve bağış haberleri Diyanet Haber sitemizde


Amasya Müftülüğü

Amasya'da bir kız çocuğu iki yıldır biriktirdiği harçlığını zor şartlarda yaşayan masum Filistinli kardeşleri için bağışladı.

Uşak Müftülüğü

Uşak İl Müftülüğü Ensar Camii 4-6 Yaş Yaz Kur'an Kursu öğrencisi kumbarasında biriktirdiği harçlıklarını Filistin için bağışladı.

Erzurum Müftülüğü

Erzurum’un Olur ilçesinde yaşayan Güven ve Neşe Yılmaz çifti, oğulları Alparslan’ın sünnet düğününde takılan hediyelerin tamamını Filistin'e bağışladı.

Şanlıurfa Müftülüğü

Diyanet İşleri Başkanlığı, tarihinin en yüksek rakamına ulaşarak 747 bin 52 hisse kurban bağışını 34 milyon 737 bin 918 kişiye...

TDV

Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, kurban vekaletini TDV Tokat Şubesine verdi.

TDV

Türkiye Diyanet Vakfı şubeleri ve 81 ildeki müftülükler, bayramın birinci günü mesai bitimine kadar vekalet yoluyla kurban bağışı kabul edecek.

Sivas Müftülüğü

Sivaslı şehit annesi Medine Doğan, oğlu Şehit Hakkı Doğan adına Kur’an kursları ihtiyaçlarında kullanılmak üzere bağışta bulundu.

TDV

Kıbrıs Vakıflar İdaresi Genel Müdürü Prof. Dr. Mustafa Tümer, kurban vekaletini Türkiye Diyanet Vakfı'na verdi.

TDV

Muğla İl Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı Muğla Şubesi Başkanı Yaşar Çapçı, kurban vekaletini TDV'ye emanet etti.

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Türkiye Diyanet Vakfı'nın (TDV) 2024 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu'na destek oldu.

Eskişehir Mahmudiye İlçe Müftüsü Osman Çavuşoğlu, mesleğindeki üstün başarıları nedeniyle aldığı maaş ödülünü Gazze'ye bağışladı.

Sinop Dikmen İlçe Müftülüğü, şehir meydanına kurduğu stantla yetim bağışı kampanyası başlattı.