Aile Haberleri

aile haberleri ve güncel aile gelişmeleri, aile ile ilgili tüm video, aile fotoğrafları ve aile haberleri Diyanet Haber sitemizde


ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Başkanlığın ailelerin korunması ve güçlendirilmesine yönelik çalışmalarına dair bilgilendirmede bulundu.

Giresun Müftülüğü

Giresun'da Ramazan Bayramı'nın ilk günü vatandaşlar bayram namazında camilere akın etti, birbirleriyle bayramlaştı.

Hatay Müftülüğü

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde aileleriyle teravih namazına gelen çocuklar, oyuncaklar ve süslemelerle donatılan Süleymaniye Camisi'nde hem oynayıp eğlenceli vakit geçiriyor hem...

Kahramanmaraş Müftülüğü

Kahramanmaraş Pazarcık İlçe Müftülüğü ve TDV Pazarcık Şubesi Engelli koordinatörlüğünce engelli bireyler ve aileleri için iftar yemeği düzenlendi.

Şanlıurfa Müftülüğü

Şanlıurfa İl Müftülüğü ve 1 Sadaka Derneği iş birliği ile Ramazan bayramı öncesi ihtiyaç sahibi ailelere nakdi yardım gerçekleştirildi.

Mersin Müftülüğü

Mersin İl Müftülüğü, yetim ailelere ve sosyal hizmetlerde kalan çocuklar için "İftar Programı" düzenledi.

Çorum Müftülüğü

Türkiye Diyanet Vakfı Çorum Şubesi Kadın Kolları tarafından hazırlanan "İyilik Paketleri" görevli ve gönüllülerce ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılıyor.

Antalya Müftülüğü

Antalya İl Müftülüğü tarafından şehit aileleri ile gaziler ve aileleri onuruna Ahmet Hamdi Akseki Gençlik Merkezi’nde iftar yemeği düzenlendi.

GÜNDEM

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde, karşı şeride geçen tırın çarptığı otomobildeki aynı aileden 6 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

Yozgat Müftülüğü

Yozgat İl Müftülüğü ve Fransa Diyanet İşleri Türk İslam Birliği (DİTİB) derneklerince iftar programı düzenlendi.

Ramazan

Kahramanmaraş'taki Şairler Tepesi'nde depremde şehit olan personelin aileleri ve yakınlarına yönelik iftar programı düzenlendi.

Ramazan

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), ramazan dolayısıyla Gine Bissau'da ihtiyaç sahibi 1000 aileye gıda paketi dağıttı.