Afyonkarahisar Haberleri

afyonkarahisar haberleri ve güncel afyonkarahisar gelişmeleri, afyonkarahisar ile ilgili tüm video, afyonkarahisar fotoğrafları ve afyonkarahisar haberleri Diyanet Haber sitemizde


DİYANET HABER

Afyonkarahisar İl Müftülüğü koordinesinde yapımı tamamlanan Aziz Okyay Camii, dualarla açıldı.

DİYANET HABER

Afyonkarahisar İl Müftüsü Sinan Kazancı, Ulu Camii'nin UNESCO Dünya Mirası Listesi'ne alınmasından dolayı memnuniyet duyduğunu söyledi.

GÜNDEM

"Başarımda öğretmenlerim ve arkadaşlarım da etkili oldu. Yıl boyunca öğrendiğimiz bilgileri paylaşarak birbirimizi yukarıya çıkardık"

Afyonkarahisar Müftülüğü

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı ve Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, TDV'ye kurban bağışında bulunarak 2023 Yılı Vekaletle Kurban...

Afyonkarahisar Müftülüğü

Afyonkarahisar Bolvadin Belediye Başkanı Fatih Kayacan, Türkiye Diyanet Vakfına kurban bağışında bulunarak 2023 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu'na destek oldu.

DİYANET HABER

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde görevli bir imam, namaza gelen çocuklara bisküvi, çikolata ikram edip, oluşturduğu oyun salonunda birlikte oyunlar oynuyor.

Namaz Vakitleri

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Afyonkarahisar ve ilçelerinde Kurban Bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?

DİYANET HABER

Kültür ve Turizm Bakanlığı Kütahya Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından restore edilen Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesindeki Hamamönü Camii, yeniden ibadete açıldı.

Namaz Vakitleri

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Afyonkarahisar ve ilçelerinde ramazan bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?

Afyonkarahisar Müftülüğü

Afyonkarahisar İl Müftülüğüne bağlı Engelsiz 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri, biriktirdikleri harçlıklarını depremden etkilenen kardeşleri için bağışladı.

Afyonkarahisar Müftülüğü

Afyonkarahisar Sultandağı İlçe Müftülüğüne bağlı Merkez İshaklı Camii'nde çocuklar için "Çocuk Market" oluşturuldu.