Gebze İlçe Müftülüğü, gençlere yönelik "Diyanet Dergisi Oku, Yarış, Kazan" temalı ödüllü online bilgi yarışması düzenliyor.

Gebze Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Manevi Danışmanı Yusuf Aktin tarafından hazırlanan yarışma, Türkiye Diyanet Vakfı Gebze Şubesi sponsorluğunda gerçekleştiriliyor. 

Gebze Teknik Üniversitesi öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği yarışma, KYK Yurdu'nda dijital ortamda yapılıyor.

Diyanet Aylık Dergi'den seçilen makalelerden çıkarılan 25 soru ile yapılan online ödüllü bilgi yarışmasında, 20 hafta boyunca ilk beşe girenlere ödüller verilecek. 20 haftalık periyottan sonra da birinci tam altın, ikinci yarım altın ve üçüncü ise çeyrek altınla ödüllendirilecek.

Manevi Danışman Yusuf Aktin, yaptığı açıklamada "Bu proje ile amaçladığımız şey, bilgiyi ve öğrenmeyi eğlenceli hâle getirerek öğrencilerimize hem Diyanet yayınlarını tanıtmak, sevdirmek hem de onlara okuma alışkanlığı kazandırarak manevi gelişimlerine katkı sağlamaktır. Yine önemsediğimiz bir konu da şu ki Diyanet yayınlarının öğrencilerimiz tarafından gelecekte de gönül huzuruyla ve güvenle ailece okuyabilmeleri için altyapıyı şimdiden oluşturmaktır. Bu yarışmanın yapılmasında maddi manevi destek sağlayan ilçe müftümüz sayın Mahmut Çakır’a yurt müdürümüz Mustafa Bilgiç’e gençlik hizmetlerinde bütün imkanları seferber ettikleri için ayrıca teşekkür ederim." dedi.

Editör: Ömer Ceylan