Biz çok heyecanlıyız. Çünkü bu yılın ilk sayısında yepyeni köşeler, karikatürler, bulmacalar, etkinlikler sizleri bekliyor. Gökçe ile Çerez’in maceraları, dünyamızla ilgili acayip bilgiler, güzel Türkçemizin farklı kelimeleri, sure ve hadislerin anlatılıp tanıtıldığı  köşeler ve bolca eğlenceli etkinlikler… Hepsi ve daha fazlası yeni sayımızda sizlerle. 

Bu ayki dergi gündemimizi “Müslüman Müslümanın Kardeşidir” olarak belirledik. Müslüman olarak hepimizin birbirimize karşı sorumlulukları var. Kardeşlerimize nasıl davranıyor, iyiliklerini düşünüyorsak dünyadaki bütün Müslüman kardeşlerimiz için de aynı hassasiyeti gözetmemiz gerekiyor. Özellikle de Filistin’de ve tüm dünyada zor günler yaşayan kardeşlerimiz için. Dualarımızda savaş ve zulüm içinde yaşayan kardeşlerimizi hiçbir zaman unutmayalım.

Ocak ayında aynı zamanda yarıyıl tatiline gireceksiniz. Hepinizin şimdiden güzel ve verimli bir tatil geçirmenizi diliyorum. Bu arada tatilinizde dergimizdeki hikâyeleri okumayı, bulmacaları çözmeyi ihmal etmeyin. Dergimiz sizlere güzel bir tatil arkadaşı olacaktır.

Hepinize keyifli okumalar diliyorum. Allah’a emanet olun.

Dr. Lamia Levent Abul

DergilereAboneOlmakİçinTıklayınız