Gökçeada İlçe Müftülüğünce düzenlenen ve 32 grupda 75 öğrencinin katılımıyla "Her ay bir görev yap, sürpriz hediyeyi kap!" sloganı çerçevesinde bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen "Vav Kuşağı Yarışması" kapsamında 4. Ay görevini yerine getiren öğrencilere ödülleri verildi.

“Allah’ın varlığını kanıtlayan bir video hazırla başlıklı Nisan ayı görevinin tamamlanmasıyla birlikte TDV Gönüllüsü hayırsever bir vatandaşın destekleriyle alınan taşınabilir powerbank şarj cihazı ile Fethin nişanesi Ayasofya kitabı, İlçe Müftüsü Celal Atasoy tarafından öğrencilere verildi.

Koordinatör din görevlileri, öğrenciler ve ailelerin katılımlarıyla Gökçeada Fatih Camii’nde gerçekleştirilen programda konuşan İlçe Müftüsü Atasoy, yarışmacılara görevlerini tamamlamaları dolayısıyla teşekkür ederek, Mayıs ayı görevini açıkladı.

Bu kapsamda yarışmacılar, "Fethin önemi ve kazanımlarını anlatan sanatsal bir çalışma yap" şeklindeki görevlerini ay sonuna kadar tamamlayacak.

29 Mayıs İstanbul’un Fetih yıldönümünde düzenlenecek olan final programı ile nihayete erecek olan yarışma, öğrencilerin milli ve manevi duygularının gelişimi ve sanatsal kabiliyetlerini artırmaya yönelik verilen aylık görevler ile devam edecek.

Editör: Ömer Ceylan