Kurulan iyilik sofrasında Köyceğiz Kaymakamı Mustafa Maslak, İlçe Müftüsü Ahmet Karagöz, daire amirleri ve Müftülük çalışanları çocuklarla bir araya geldi.

Yetimler için kurulan iyilik sofrası yapılan yemek duası, konuşmalar ve hediye dağıtımı ile sona erdi.

İlçe Müftüsü Ahmet Karagöz yaptığı konuşmada, "Peygamber efendimiz (sas)'in, milletin emanetleri olan siz değerli kardeşlerimizle ve onların yakınları ile iftar etmekten son derece mutlu olduk. Bizlere bu müstesna günde şeref verdiğiniz için sizlere, bizleri yalnız bırakmayan Kaymakamımıza, daire amirlerimize, Sosyal Hizmet Merkezi ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğümüze ve Müftülük çalışanlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sizler ne kadar mutlu olursanız bu millette o kadar mutlu olur. Sadece bu gün değil her daim sizlerle birlikteyiz. Rabbim bahtınızı açık etsin, başarılar hep sizinle olsun." dedi.

Köyceğiz Kaymakamı Mustafa Maslak da hitaplarında "Onbir ayın sultanı Ramazan'ın bereketini ve dayanışmasını hissettiğimiz bu güzel akşamda, yetim çocuklarımız ve aileleri ile iftar iyilik sofrasında buluşmanın mutluluğunu yaşadık. İftar programının hazırlanmasında emeği geçen İlçe Müftülüğümüze ve Diyanet Vakfı Köyceğiz Şubemize teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Editör: Mehmet Öztürk