Menteşe İlçesi Akçaova Mahallesinde bulunan ve 2011 yılında temeli atılarak uzun süre yapımı devam eden Erkek Kur'an Kursu son yıllarda yapılan girişimlerle ve MUHKEM (Muğla Hafızlık Kur’an Eğitim Merkezi) Derneğinin katkılarıyla eksikler tamamlanarak eğitime hazır hale getirildi.

Bu kapsamda Merkez Kur'an Kursunda eğitim gören hafızlık öğrencileri, Hacı Mehmet Fikret Çiçek Akçaova Erkek Kur'an Kursu'na taşındı.

Kursta eğitim öğretime başlayan öğrencilerle bir araya gelen Muğla İl Müftüsü Yaşar Çapçı, öğrencilere başarılar dileyerek çeşitli tavsiyelerde bulundu.

Akçaova Erkek Kur'an Kursunda Hafızlık Eğitimi Başladı 22

Sonrasında kurs idaresi ile değerlendirme toplantısı yapan Müftü Çapçı, bölgenin gözdesi olacak bir kursu açmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi ve bugüne kadar emeği geçen herkese teşekkür etti.

Müftü Yardımcısı Sema Özbakış, Menteşe Müftüsü Dr. Ertuğrul Akın, Kurs Müdürü Veli Kaplan, Muhkem Dernek Başkanı Nurkan Boz ve eğitim kadrosunun hazır bulunduğu toplantıda kursun geldiği nokta, hedefler, eksikler ve tüm çalışmalar ele alındı.

Editör: Ömer Ceylan