Akşehir İlçe Müftülüğüne bağlı Nasreddin Hoca 4-6 Yaş Kur’an Kursu ve Veysel İpekten Camii için açılış töreni düzenlendi.

Akşehir Nasreddin Hoca 4 6 Yaş Açılış 33

Ayasofya-i Kebir Camii Şerifi müezzin kayyımları Şükrü Asıleren ve Rıdvan Akbaş'ın Kur’an-ı Kerim tilavetleriyle başlayan programın açılışında konuşan İlçe Müftüsü Ahmet Müjdeci, "Çocuklarımızın küçük yaştan itibaren dini eğitim ve değerler eğitimi ile buluşmaları için gayret sarfediyoruz. Nasreddin Hoca 4-6 Yaş Kur’an Kursumuz 10 derslik, konferans salonu, spor odası, kütüphane, dinlenme odası ve yemekhaneden oluşan 3 katlı bir binadır. Hayırseverlerimize ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum." dedi.

Akşehir Nasreddin Hoca 4 6 Yaş Açılış 444

Törende konuşan Akşehir Kaymakam Vekili Aytekin Yılmaz, açılışı yapılan Nasreddin Hoca 4-6 yaş Kur’an Kursunun ve Veysel-Zümbül İpekten Camii’nin hayırlı olmasını dileyerek, hayırseverlere ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Akşehir Nasreddin Hoca 4 6 Yaş Açılış 22

Protokol konuşmalarının ardından Diyanet İşleri Başkanlığı Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Başkanı Dr. Hafız Osman Şahin’in duası ile 4-6 Yaş Kur’an Kursunun ve caminin açılışı gerçekleştirildi.

Akşehir Nasreddin Hoca 4 6 Yaş Açılış 55

Açılışın ardından sınıflar ve kurs sergisi gezilerek, Konya İl Müftüsü Prof.Dr. Ali Öge’nin öğle namazını kıldırmasıyla program son buldu.

Editör: Ömer Ceylan