Konya Müftülüğü

Seydişehirliler Filistin'e destek için bir araya geldi

Konya Seydişehir İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Seydişehir Şubesi iş birliğiyle Filistinliler yararına açılan kermese vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Abone Ol

Seydişehir İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Seydişehir Şubesi iş birliğiyle, işgalci İsrail’in katliamına maruz kalan Filistin ve Gazzelilere destek amacıyla kermes düzenlendi.

Din görevlileri ve Kur’an kursu öğreticileri rehberliğinde hayırsever vatandaşların desteklediği kermes yoğun ilgi gördü. Beş gün süren kermeste ev yemekleri, tatlı çeşitleri, hamur işleri ve yöresel ürünler satışa sunuldu.

İlçe Müftüsü Adem Bebek, "Dünya Gazze’de insanlık imtihanını kaybetti. Kadirşinas halkımız dünyanın neresinde olursa olsun her zaman mazlumun yanında yer almıştır. Bu çerçevede; Gazze’de katliama maruz bırakılan mazlum Filistinli kardeşlerimiz yararına tertip ettiğimiz kermeste fedakarlık sergileyen Kur’an kursu öğreticilerimize, din görevlilerimize, hayırsever vatandaşlarımıza ve gençlerimize şükranlarımı sunarım." diye konuştu.