Espiye İlçe Müftüsü Osman Gülbe, Espiye Devlet Hastanesinde görev yapan ebeleri ziyaret ederek haftalarını kutladı.

20240425 E B E L E R H A F T A S I03Müftü Osman Gülbe, Espiye Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Habip Resul Birinci, Hastane Müdürü Selami Karaman ve Başhemşire Handan Cebeci’yi hastane de ziyaret ederek, ''Ebeler Haftasını'' kutladı.

Sağlık çalışanı ebelere çiçek ve Diyanet yayınları olan kitap ve dergi takdim ederek haftalarını kutlayan Müftü Gülbe, ebelerin bireyi ve toplumu bilinçlendirerek halk sağlığının korunması ve sağlıklı nesillerin oluşmasında büyük sorumluluklar üstlenmekte olduğuna vurgu yaptı.

Müftü Gülbe, “Zaman kavramı gözetmeksizin tüm zorluklara rağmen özveri ile anne-çocuk sağlığı hizmetleri, doğum öncesi, doğum sonrası dönemde anneye ve bebeğe bakım hizmetlerini vererek çok kutsal bir görevi yerine getiren tüm ebelerimizin 21-28 Nisan Ebeler Haftasını kutluyorum. Sağlıklı bir hayat geçirmelerini diliyorum. Çalışma hayatlarında başarılar diliyorum." dedi.

Ziyaret sırasında Müftü Gülbe'ye,  Vaiz Gülgün Hoşnut Göl, Din Hizmetleri Uzmanı Orhan Cesur ve Manevi Danışman Emin Usta eşlik etti.

20240425 E B E L E R H A F T A S I02

Editör: Giresun Müftülüğü