Diyanet İşleri Başkanlığı ortaokul, lise, üniversite düzeyindeki öğrencilere yönelik gerçekleştirilen çalışmalara ilkokul öğrencilerini de ekleyerek "Genç Gönüller, Çocuk Gönüllerle Buluşuyor" projesini hayata geçirdi.

Bu kapsamda Karatay'da İlçe Müftüsü Musa İmamoğlu’nun katılımıyla Akali Efendi Diyanet Gençlik Merkezinde öğle namazına müteakip açılışı gerçekleştirilen projede veliler yapılacak etkinlikler ve faaliyetler hakkında bilgilendirildi.

Karatay Gençlik Buluşması 11

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan açılış programında Din Hizmetleri Uzmanı ve Akali Efendi Diyanet Gençlik Merkezi Görevlisi Oğuzhan Kara, her hafta Cuma ve Cumartesi günleri planlanan programlar hakkında velileri ve katılımcıları bilgilendirdi.

Karatay Gençlik Buluşması 33

Karatay İlçe Müftüsü Musa İmamoğlu’da Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından pilot olarak belirlenen ilk 10 ilde gerçekleştirilecek "Genç Gönüller Çocuk Gönüllerle Buluşuyor" projesi hakkında katılımcılara bilgilendirmede bulunarak Karatay Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Karatay Gençlik Buluşması 44

Akali Efendi Diyanet Gençlik Merkezinde ilkokul öğrencilerine yönelik düzenlenen projeye, ayrıca Gençlik Koordinatörü Vaiz Ayfer Can, Din Hizmetleri Uzmanı Hüseyin Çelik, manevi danışmanlar, öğrenci ve velileri katıldı.

Editör: Ömer Ceylan