Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı rehberliğinde İl ve ilçe müftülükleri ile Türkiye Diyanet Vakfı şubeleri, ihtiyaç sahibi ailelere umut olmaya devam ediyor.

Gökçebey İlçe Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Gökçebey Şubesi iş birliğinde hayırseverlerin desteği ile hazırlanan Ramazan yardımları, din görevlileri ve TDV gönüllüleri tarafından ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

"Beklenen Sensin, Vakit İyilik Vakti" sloganıyla mesai mefhumu gözetmeksizin ihtiyaç sahiplerinin yardımına koştuklarını belirten İlçe Müftüsü Osman Güneş, şunları kaydetti:

“İlçe Müftülüğümüz ve TDV şubemiz olarak her yıl olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahibi kardeşlerimize yardımcı olmak için seferberlik başlattık. Koronavirüs salgını nedeniyle tüm dünyanın ekonomik kriz yaşadığı bu dönemde, ihtiyaç sahibi kardeşlerimize yardımcı olmak amacıyla 'Beklenen Sensin' sloganıyla Ramazan kolileri hazırlayarak gece-gündüz demeden ihtiyaç sahiplerine teslim ettik. Maddi manevi bu kampanyamıza destek veren bütün Göçebeyli hayırseverlere teşekkür ediyorum. Tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı'nı şimdiden tebrik ediyorum.”

Editör: Mehmet Çalışkan