Diyanet İşleri Başkanlığı rehberliğinde il ve ilçe müftülükleri koordinesinde; "Haydi Koş Gel, Camiler Seninle Güzel" ve "Geldi Yaz Tatili, Şimdi Kur'an Öğrenme Vakti" sloganıyla açılan Yaz Kur’an Kurslarında eğitimler devam ediyor.

Kur'an-ı Kerim başta olmak üzere temel dini bilgiler, İslam inanç esasları, ibadetler, ahlaki değerler ve Hz. Peygamberin (s.a.s.) örnek hayatından davranışların öğretilerek, çocukların dini ve ahlaki gelişimlerini şekillendirmelerine katkı sunmak; sosyal, kültürel, sportif etkinliklerle de sorumluluk, fedakarlık, yardımlaşma, vatan, millet, bayrak, şehitlik gibi milli ve manevi değerlerin kazandırılmasının amaçlandığı Yaz Kur’an Kurslarına Yozgatlı çocuklar yoğun ilgi gösteriyor.

Yaz Kur’an Kursu coşkusunun yaşandığı Naciye Afet Şahin 4-6 yaş Kur’an Kursu ve Bilal Şahin Camii’nde öğrencilerle bir araya gelen İl Müftüsü Ali Gülden, çocuklara ikramlarda bulunarak kurs görevlilerine hizmetleri için teşekkür etti.

Ziyarette İl Müftü Yardımcıları Mustafa Balcıoğlu ve Mehmet Akif Karabulut, Şube Müdürü İbrahim Kelli, vaizler Hacı Mehmet Taşçı, Fatih Özdoğan,  Din Hizmetleri uzmanları Fatih Kılınç, Engin Nazlıoğlu ve Leyla Durmaz da hazır bulundu.
 

Editör: Mehmet Çalışkan