Suriye'nin İdlib kentinde görev yapan Türk askerlerine yönelik 27 Şubat'taki hain saldırının ardından başlatılan "Bahar Kalkanı Harekatı"nın zaferle sonuçlanması için Yozgat’ta bütün camilerde sabah namazı programları düzenlendi.

Düzenlenen programlarda Fetih Suresi okundu, Mehmetçik için dualar edildi.

Çapanoğlu Büyük Camii'nde düzenlenen programa katılan İl Müftü Vekili Süleyman Eroğlu, Suriye'nin İdlib kentinde görev yapan Mehmetçiğin mücadelesinin zaferle sonuçlanması için dua etti.

Gazi ve ailesine ziyaret

Öte yandan İl Müftü Vekili Süleyman Eroğlu, İl Müftü Yardımcısı İsmail Karadavut ve Aydıncık İlçe Müftüsü Hamza Gökçe ile birlikte İdlib’deki hain saldırıda yaralanan Gazi Astsubay Zülfikar Karakurt ve ailesini ziyaret etti.


Müftü Vekili Eroğlu; “Millet olarak şehitlerimize ve gazilerimize minnet borçluyuz. Onların hakkını ödeyemeyiz. Bugün memleketimizde minarelerden ezan okunuyorsa, al bayrağımız semalarda dalgalanıyorsa şehit ve gazilerimizin sayesindedir." dedi.

Bahar Kalkanı Harekatı'nın zaferle sonuçlanması temennisinde bulunan Eroğlu, Gazi Karakurt’a geçmiş olsun dileklerini iletti.

Editör: Mehmet Çalışkan