Yozgat Müftülüğü Cami-Gençlik Topluluğu öğrencileri, ramazan ayında yetim ve ihtiyaç sahiplerinin yüzlerini güldürmek ve ihtiyaçlarını gidermek amacıyla tespit edilen ihtiyaç sahibi aileleri ziyaret ediyor, yardım kolilerini takdim ediyorlar.

Hafızlık öğrencileri ödüllendirildi

Ramazan ayı boyunca Yozgat Müftülüğüne bağlı camilerde mukabele okuyan hafızlık öğrencileri ödüllendirildi.

İl Müftülüğüne bağlı Kur’an kurslarında hafızlık eğitimine devam eden öğrenciler, İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Yozgat Şubesi alışveriş çeki hediye etti.

Hafızlık öğrencilerini kabul eden İl Müftüsü Salih Sezik şunları söyledi:

“Kur’an-ı Kerim sonsuza kadar insanları doğru yola götürecek tek kitaptır. Yüce Allah sadece sevdiği insanların kalbine Kur’an'ı yerleştirir. Bu bakımdan Kur’an-ı Kerim’i sevmek, okumak, okutmak, ezberlemek ve onunla amel etmek, ondan istifade etmek Allah’ın bizlere büyük bir lütfudur.”

Din görevlileri iftar yemeğinde buluştu

Öte yandan Yozgat İl Müftülüğü koordinesinde hayırsever iş insanlarının katkılarıyla düzenlenen programda din görevlileri bir araya geldi.

Bilal Şahin Külliyesi’nde verilen iftar yemeğine İl Müftüsü Salih Sezik, Eğitim Merkezi Müdürü Muhammet Karakış,  İl Müftü Yardımcısı İsmail Karadavut, hayırsever iş insanları ve din görevlileri katıldı.

Editör: Mehmet Çalışkan