Yozgat İl Müftülüğü, “2021 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası” münasebetiyle “Cami, Din Görevlileri ve Vefa” konulu konferans düzenledi.

Büyük Sinema Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen konferansta din görevlilerine hitap eden Diyanet İşleri Başkan yardımcısı Dr. Burhan İşliyen, “Allah’ın dinine hizmet etme noktasında her kademede bulunan din gönüllülerinin Camiler ve Din Görevlileri Haftasını tebrik ediyorum. Mihrapta, Kur’an Kurslarında, Vefa destekte, Sevgi Evleri’nde, Huzur Evleri’nde, Rehabilitasyon Merkezlerinde, Kredi Yurtlar Kurumunda, Gençlik Merkezlerinde, Hastanelerde, Ceza Evlerinde hasılı hayatın her alanında, insanların gönlüne dokunmak için gayret eden tüm hocalarımıza teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

“Bu haftayı bir birimizin kıymetini bilme adına vesile kılmalıyız.” diyen Dr. İşliyen, Mümkün olan her zaman ve zeminde iyiliğin yayılması, kötülüğün yok olması için bütün din görevlilerinin elinden gelen gayreti göstermesi gerektiğini” ifade etti.

Konferansın açış konuşmasını gerçekleştiren Yozgat İl Müftüsü Ali Gülden ise “Teşkilatın her kademesinde ömrünü din hizmetine adayarak, aşkla bu ulvi vazifeyi yapan bütün personelimizin haftasını tebrik ediyorum. Davetimize icabetinden dolayı Diyanet İşleri Başkan yardımcımız Dr. Burhan İşliyen’e müftülüğümüz ve tüm din görevlilerimiz adına teşekkür ediyorum.” dedi.

Program, hayırsever iş insanı Bilal Şahin tarafından Yozgat İl Müftülüğü personeline çeşitli hediyeler verildi.

Editör: Mehmet Çalışkan