Van İl Müftülüğü, il ve ilçe müftülüklerinde görevli Diyanet Haber Koordinatörleriyle "Tanışma ve Kaynaşma Toplantısı" gerçekleştirdi.

Diyanet İşleri Başkanlığı kurumsal haber sitesi Diyanet Haber'e, haber akışını hızlandırmak amacıyla Van merkez ve ilçerinde görevli koordinatörlere yönelik toplantı düzenledi.

Van İl Müftüsü Ömer Keskin başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, İl Müftü Yardımcısı Abdulselam Özdere, Diyanet Haber Van Temsilcisi Sultan Barlas, Musa Ertunç ve 13 ilçenin Diyanet Haber Koordinatörü katıldı.

İl Müftülüğünde gerçekleştirilen toplantıya çevrimiçi olarak katılan Diyanet İşleri Başkanlığı Başkanlık Müşaviri ve Diyanet Haber Genel Koordinatörü Adil Elzerey, Diyanet Haber’in teşkilat açısından önemini ifade etti. Elzerey, il ve ilçe mfütülüklerinden gelen haberler vasıtasıyla iyilik haberlerinin en uzak noktalara kadar yayıldığını dile geritdi. Yapılan faaliyetlerin haberleştirilerek, çağın gerektirdiği dijital ortamlarda paylaşılmasının son derece önemli olduğunun altını çizen Elzerey, özellikle proje bazlı çalışmaların diğer müftülüklere örneklik teşkil ettiğini söyledi.

Elzerey, Diyanet Haber il ve ilçe temsilcilerine özverili çalışmalarından ve gayretlerinden dolayı teşekkür etti.

İl Müftüsü Ömer Keskin haberciliğin ehemmiyetine vurgu yaparak, “Sizler, Diyanet camiasının imajını ve Müftülüğünüzün çalışmalarını halka yansıttığınızı ve elçilik görevi yaptığınızı unutmayın.” diye konuştu.

Toplantı, Diyanet Haber Van Temsilcisi Barlas ve Ertunç’un haber yazma tekniklerine dair yaptıkları sunumla sona erdi.

Editör: Mehmet Çalışkan