Tuşba İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğünce, ortaokul, lise ve üniversite gençlerine Diyanet İşleri Başkanlığı’nın yeni yayınladığı “Geçerken” dergisinin tahlili ve tanıtımı yapıldı.

İlçe Müftülüğü tarafından “Geçerken” dergisi “Gençliğe Değer Projesi” kapsamında her ay farklı günlerde tahlil ediliyor.

Derginin gençler üzerinde olumlu etkiler bıraktığını belirten İlçe Gençlik Koordinatörü Tuba Akkuş, “Hepimiz bu dünyadan sadece bir kere geçiyoruz. İnsan gençliğini hangi yolda harcarsa, sonunda onun semeresini alır. Ben de bu bilinçle, gençlerimize gençliklerinin kıymetini bilme, geçirdikleri zamanı nasıl ve ne şekilde geçirmeleri gerektiğini Kur’an ve sünnet ışığında anlatmaya çalışıyorum. Bu anlamda ‘Geçerken’ dergisi gençlere hitap etme konusunda yardımcı oldu. Derginin içeriği o kadar zengin ve güzel ki gençlerde çok güzel izler bırakıyor. Öğrencilerim her ay diğer bir ayın dergisinin tahlil günlerini heyecanla bekliyor. İlk dergiyi tanıttığımda gençlerin çoğu beğenilerini ifade ettiler. Dergi çalışmasında emeği geçen tüm hocalarımıza, gençler adına teşekkür ediyorum.” dedi.

İlçe Müftüsü Sebahattin Kesti, “Gençliğe Değer Projesi” kapsamında faaliyetlerine devam edeceklerini belirterek, çalışmalara katkı sağlayan din görevlilerine ve Diyanet İşleri Başkanlığı Yayınlarına teşekkür etti.

Editör: Mehmet Çalışkan