Tuşba Abdurrahman Gazi Mahallesi'nde çıkan yangında evi ve eşyaları kullanılamaz hale gelen ailenin yardımına, Kur’an Kursu Öğreticisi Emine Yılmaz yetişti. 

Seyit Battal Gazi Camii Kur’an Kursu Öğreticisi Emine Yılmaz, öğrencileri ve hayırsever vatandaşların desteği ile temin ettiği çamaşır makinesı, temel ev eşyaları, gıda ve giyim malzemelerini, yangında evini ve eşyalarını kaybeden aileye ulaştırdı.

Mağdur olan aileye geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Van İl Müftü Yardımısı Melike Seyitoğlu Özkan, "Kur'an kursu öğreticimizin öncülüğünde mahalle sakinlerinin büyük katkılarıyla yanan eşyalar yenilendi. Evin boya, badana ve tadilatı yapıldı. Bu mağduriyeti yaşayan ailemize her türlü yardımda bulunmaya, maddi manevi destek sağlamaya çalışan Emine Yılmaz hocamız ve öğrencilerine, özveride bulunan ve bu konuda bize katkı sağlayan kardeşlerimize, Van İl Müftülüğü adına teşekkür ediyorum. Zor durumda olan bu kardeşlerimize yardım etme imkanı verdiği için de Rabbime sonsuz kere hamd ediyorum." dedi.

Editör: Mehmet Çalışkan