Vakfıkebir İlçe Müftülüğüne bağlı Bölge Yatılı Kız Kur'an Kursu'ndan mezun olarak lise ve üniversite eğitimlerine devam eden hafızlar, yemekli toplantıda buluştu.

Bölge Yatılı Kız Kur'an Kursu Yöneticisi Fatma Kopal organizesinde gerçekleştirilen buluşmada mezun hafızlarla bir araya gelen İlçe Müftüsü Şükür Küçük, şöyle konuştu:

"Okuduğumuz, ezberlediğimiz, mana ve hikmetini kavradığımız Kur'an'dan edindiğimiz ahlaki değerleri asla unutmayalım, zaafa uğratmayalım. Kur'an bize her zaman rehber olsun; hayata onunla bakalım, kendimizi geleceğe onunla hazırlayalım. İleride inşallah evlenecek, aile olacaksınız, çocuklarınız olacak ve o çocuklarınızı da geleceğin anne babaları olarak sizler yetiştireceksiniz. Bu yolda Kur'an'ın ahlaki ilkeleri bizim için önemlidir. Bulunduğunuz her yerde ve ortamda, ahlakınız ve çalışkanlığınızla örnek olunuz. Kur'an'ı yaşayarak, hayatınıza hayat kılarak ailenize ve insanlığa faydalı, çevrenize ve arkadaşlarınıza örnek olacak bir yaşamınız olsun."

Hafızlık yaptıkları kursu ve ilçe müftülüğünü de unutmamalarını isteyen Müftü Küçük, "Birbirimizi ihmal etmeyelim ve unutmayalım. Hocalarınızla irtibatı kesmeyin. Fırsat buldukça kursu ve müftülüğümüzü de ziyaret edin. Geldiğiniz ve katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Eğitim öğretim hayatınızda başarılar diliyorum. Ailelerinize de selam ediyorum." ifadelerini kaydetti.

Program sonunda Trabzon İl Müftülüğü tarafından gönderilen hediyeler öğrencilere takdim edildi.

Editör: Mehmet Çalışkan