Sincan İlçe Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Sincan Şubesi iş birliğinde, “Gönüller Arasında Köprü Olmak” sloganıyla proje hazırlandı.

Proje kapsamında ihtiyaç sahiplerine ikramda bulunmak isteyen hayırsverlerin ikramları, din görevlileri ve TDV gönüllüleri aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.

Sincan İlçe Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı Sincan Şube Başkanı Mevlüt Topçu, “Pandemi sürecinde pek çok vatandaşımız düğünlerimizin vazgeçilmez bir parçası olan yemek ikramı konusunda kısıtlamalardan dolayı mahrum kaldıklarını dile getirdi. Biz de bu konuyu yaptığımız ön görüşmelerden sonra proje haline getirerek gönüller arasında köprü olmak için kolları sıvadık.” dedi.

Düğün ve sünnet gibi merasimlerde yemek ikramında bulunamayan vatandaşların isteklerini yerine getirdiklerini belirten Müftü Topçu, “Hayırsever vatandaşlarımız Vakfımıza gelerek belirledikleri yemek grubunu bize bildiriyor. TDV gönüllülerimiz, daha önceden belirlediğimiz yetim ve ihtiyaç sahibi ailelere bu ikramları ulaştırıyor.” diye konuştu.

Editör: Mehmet Çalışkan