Vakfıkebir İlçe Müftülüğüne bağlı Bölge Yatılı Kız Kur'an Kursu ile Hafız Hasan Kaan Kur'an Kursu’nda “Mevlid-i Nebi” heyecanı yaşandı.

“Mevlid-i Nebi Haftası” etkinlikleri kapsamında Vakfıkebir İlçe Müftülüğüne bağlı Bölge Yatılı Kız Kur'an Kursu ile Hafız Hasan Kaan Kur'an Kursu’nda "Mevlid-i Nebi" programı düzenlendi.

"Peygamberimiz ve Vefa Toplumu" temasıyla gerçekleştirilen programlarda İlçe Müftüsü Şükür Küçük, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in (s.a.s.) hayatından örnekler vererek onun ahlakı ile ahlaklanmanın ve onu hayata rehber edinmenin önemine dikkat çekti.

Konuşmaların ardından öğrencilerin Kur’an-ı Kerim tilaveti ve ilahi dinletisi ile devam eden program, yapılan dua ile tamamlandı.

- Sağlık çalışanlarına “vefa” ziyareti

Öte yandan Maçka İlçe Müftülüğü, Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında sağlık çalışanlarına “vefa” ziyareti gerçekleştirdi.

Maçka Ömer Burhanoğlu Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'ne gerçekleştirilen ziyarete Kaymakam Selim Çomaklı, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Abanoz, İlçe Müftüsü Mehmet Cebeci, Başhekim Erhan Özdemir ve Müftülük personeli katıldı.

Ziyarette sağlık personeline ve hastalara gül takdim edildi.

Editör: Mehmet Çalışkan