Tokat İl Müftüsü Abdullah Pamuklu'nun eşi Göksel Pamuklu ev sahipliğinde Sümbül Baba Tekkesi’nde gerçekleştirilen Huzur Dersleri programına, kurum amirlerinin eşleri, il müftü yardımcısı ve il vaizleri katıldı.

Program açılış konuşmasını yapan Göksel Pamuklu, “Peygamberimiz (s.a.v), güzel ahlakın tamamlayıcısı olarak kardeşliğin, özellikle de İslam kardeşliğinin en güzel ve mükemmel örneklerini oluşturarak bu emaneti bizlere bırakmıştır. Rabbim şu mübarek günlerde bizleri kardeş olabilmek için Kur'an ve sünnette emredilen tüm mesajları alan ve yaşantısında bunları uygulayarak örnek olan bahtiyar kullarından eylesin. Ayrıca Pazar günü idrak edeceğimiz Miraç Kandilimiz şimdiden mübarek olsun. Yüce Rabbim, bu kandili hayırlara vesile eylesin inşallah.” dedi.

İl Vaizi Elif Onay’ın sohbeti ile devam eden program, İdlib’e yardımları teslim etmek amacıyla giden personelin duygu ve düşüncelerinin aktarılması ve hazırlanan sunumun izlenilmesinin ardından İl Müftü Yardımcısı Halime Bayram’ın yaptığı dua ile sona erdi.

Editör: Mehmet Çalışkan