Muharrem ayı etkinlikleri kapsamında Tokat'ın kanaat önderlerinden olan Mustafa Temel evinde ziyaret edildi.

Ziyarette Temel ile bir araya gelen İl Müftüsü Abdullah Pamuklu, "Birçok zorluk ve acı hadiselere rağmen birlik ve beraberlik içerisinde millet olarak bugünlere kadar geldik. Bundan sonra da inşallah kıyamete kadar hep birlikte aynı değerler etrafında birlikte yaşayarak varlığımızı devam ettireceğiz. Bugün de bu ortak değerlerimizi, özellikle de ehlibeyt sevgisini nesillerimize aktarmanın gayreti içerisinde olacağız." dedi.

İl Müftüsü Pamuklu, "Kıblemiz, Kitabımız, Peygamberimiz bir. Ehlibeyt sevgisi noktasında hiçbir farkımız yok. Dolayısıyla bu anlayış içerisinde birlik ve beraberliğimiz daha da güçlenerek devam edecek." diye konuştu.

Müftülük ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden kanaat önderi Mustafa Temel ise "Allah birliğimizi, dirliğimizi, beraberliğimizi daim etsin. Hep birlikte fitneye ve fesada fırsat vermeden birliğimizi, beraberliğimizi devam ettireceğiz. Değerlerimize ve ehlibeyt yoluna sahip çıktığımız müddetçe daha huzurlu, mutlu ve barış içerisinde bir toplum olacağız." ifadelerine yer verdi.

Ziyarette Müftü Pamuklu, Temel'e Kur'an-ı Kerim hediye etti.

Editör: Mehmet Çalışkan