Sakarya İl Müftüsü Hasan Başiş, Yeşilay Sakarya Şubesi Başkanı Fatih Kıcır’ı ziyaret etti.

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Yeşilay arasında sürdürülen bağımlılıklarla mücadelede iş birliği kapsamında gerçekleştirilen ziyarette, Sakarya İl Müftülüğü ile Yeşilay Sakarya Şubesi, ortak çalışma alanları konusunda bilgi alışverişinde bulundu.

İl Müftüsü Hasan Başiş, zararlı alışkanlıklarla mücadelede Yeşilay ile birlikte çalıştıklarını belirterek, "Diyanet camiası olarak, insanlarımızı zararlı alışkanlıklardan uzak tutma noktasında vaaz, hutbe, seminer ve konferans gibi faaliyetlerde Türkiye’nin dört bir yanında ve yurt dışındaki tüm camilerimizde, din görevlilerimiz vasıtasıyla bilgilendirme yapıyoruz. Netice olarak insanlığın faydasına olan ne varsa biz onu vazife kabul ederiz, zararına olan ne varsa ona karşı da mücadele ederiz." dedi.

Diyanet İşleri Başkanlığının insanlığı zararlı alışkanlıktan uzak tutmak ve kurtarmak için seferber olduğunu belirten Müftü Başiş, sigarayla mücadelede özverili çalışmalarından dolayı Yeşilay’a ayrıca teşekkür etti.

Yeşilay Sakarya Şube Başkanı Fatih Kıcır ise iki kurumun ortak çalışma yapacağı birçok alanın bulunduğuna dikkat çekerek, ziyaretlerinden dolayı İl Müftüsü Başiş’e teşekkür etti.

Editör: Mehmet Çalışkan