Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından hazırlanan “Gençlik” konulu sinevizyon gösterimi sonrası program Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Programın açış konuşmasını yapan İlçe Müftüsü Muhammet Kara, Peygamber Efendimizin (s.a.s.) doğumunun yıl dönümünde “Peygamberimiz ve Gençlik” temasıyla kutlanan Mevlid-i Nebi Haftası'nda, çeşitli etkinlikler ve programlar gerçekleştirdiklerini belirtti. İlçe müftüsü, müftülük olarak düzenledikleri etkinliklere gösterilen ilgiden dolayı teşekkür etti.

Konferansa konuk olarak katılan Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi İslam Hukuku Anabilim dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kemal Yıldız programda “Peygamberimiz ve Gençlik” konulu konferans verdi. 

Müftülük tarafından düzenlenen programa katılan davetlilere Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından hazırlanan  “Hz. Peygamber ve Gençlik” isimli kitap hediye edildi.

Program, konuşmacı Prof. Dr. Kemal Yıldız’a çiçek ve hediye takdimi ile sona erdi.

Konferansa Erbaa İlçe Müftüsü Muhammet Kara, Erbaa Belediye Başkan Vekili Bülent Uzun, kamu kurum temsilcileri ile birlikte çok sayıda davetli katıldı.

Editör: Mehmet Çalışkan