Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) iş birliğinde; "Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş" sloganıyla sürdürülen 2021 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu'na il ve ilçe müftülüklerinin desteği aralıksız sürüyor.

İstanbul

"2021 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu" kapsamında İstanbul Pendik’te merkezi konumlardaki camilerin önünde açılan stantlarda din görevlileri, "Vekaletle Kurban Organizasyonu" hakkında vatandaşları bilgilendirerek kurban bağışında bulunmak isteyen vatandaşların bağışlarını makbuz karşılığında teslim alıyor.

"Vekaletle Kurban Bağış Organizasyonu" konusunda halkı bilgilendirmek için büyük bir seferberlik başlattıklarını belirten İlçe Müftüsü Musa Bilgiç, "Din gönüllüsü hocalarımızın, Müftülük personelinin ve Türkiye Diyanet Vakfı temsilcimizin gayretleriyle ‘Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş’ sloganıyla sürdürülen kurban bağışı kampanyasına büyük ivme kazandırdık." dedi.

Müftü Bilgiç, kampanyaya destek veren din görevlilerine ve Müftülük personeline teşekkür etti.

Erzurum

Erzurum Aşkale İlçe Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Aşkale Şubesi, vatandaşların kurban bağışlarını kabul etmek amacıyla Çarşı Camii önünde “Kurban Bağış Standı” açtı.

Standı ziyaret eden İlçe Müftüsü Rahmi Sancar, “Kurbanlarımız, Diyanet İşleri Başkanlığımız ve Türkiye Diyanet Vakfımız aracılığıyla güvenli bir şekilde gönül coğrafyamızdaki kardeşlerimize bayram hediyesi olarak ulaştırılarak, kardeşlerimizin bayram sevinci yaşamalarına vesile olunuyor." dedi.

Müftü Sancar, çalışmalarda görev alan din görevlilerine ve TDV gönüllülerine teşekkür etti. 

Editör: Mehmet Çalışkan