Diyanet İşleri Başkanlığına bağlı 4-6 yaş Kur’an kursları yarıyıl tatiline girdi.

Tatile girecek olan minik öğrenciler için Kur’an kurslarında “Kapanış Töreni” gerçekleştirildi.

Sivas Altınyayla

Altınyayla İlçe Müftülüğüne bağlı 4-6 yaş Kur'an kursunda eğitim gören minikler için “Kapanış Töreni” programı düzenlendi.

Programa, Kaymakam Ahmed Tayyib Kahraman, İlçe Müftüsü Mehmet Zahid İçli, veliler ve çocuklar katıldı.

Miniklerin dua okuduğu program, Kaymakam Tayyib’in öğrencilere karne ve hediye takdimi ile sona erdi.

Muğla - Menteşe

Menteşe İlçe Müftülüğü bünyesinde hizmet veren 4-6 yaş Kur'an kursu öğrencileri karne sevincini yaşadı.

Miniklerle bir araya gelen İl Vaizi Rukiye Avcı, öğrencileri ziyaret ederek çeşitli hediyeler takdim etti.

Muğla – Ortaca

Ortaca İlçe Müftülüğüne bağlı Gülbahçe ve Ayşe Yıldırım 4-6 yaş Kur'an Kursu öğrencileri karnelerine kavuştu.

Öğrenciler, 2021-2022 yılı eğitim-öğretim dönemi ilk yarıyıl tatili karnelerini almalarının mutluluğunu yaşadı.

Öğrencilerin mutluluğuna İlçe Müftüsü Mahmut Atıcı, Kur’an kursu öğreticileri Sibel Atıcı, Şükran Özcan, Tuba Göl ve öğrenci velileri ortak oldu.

Müftü Atıcı, öğrencilere karneleri ile birlikte çeşitli hediyeler takdim etti.

Muğla – Köyceğiz

Köyceğiz İlçe Müftülüğüne bağlı Toparlar 4-6 yaş Kur’an Kursu, Merkez İsmail Kan 4-6 yaş Kuran Kursu ve Beyobası 4-6 yaş Kur’an Kursu, kurslarda eğitim gören öğrenciler için “Kapanış Töreni” düzenledi.

Köyceğiz İlçe Müftüsü Ahmet Karagöz, karne almanın heyecanını yaşayan öğrencileri tebrik ederek çeşitli hediyeler takdim etti.

Müftü Karagöz, “Dinimizin güzelliklerini bu yaşta öğrenmeye başlayan yavrularımızın hayatları boyunca dinine, vatanına ve milletine hizmet eden faydalı birer insan olarak yetişmelerini Yüce Allah’tan temenni ediyorum. Kursumuzu tercih eden anne ve babaları kutluyorum. Öğrencilerimizin yetişmesinde emek sarf eden Kur’an kursu öğreticilerimizin her birini ayrı ayrı tebrik ediyor, öğretmen ve öğrencilerimize başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

Kastamonu

Kastamonu İl Müftülüğüne bağlı 4-6 yaş Kur'an Kurslarında dönem sonu etkinlikleri kapsamında “Kapanış Töreni” gerçekleştirildi.

Programlarda konuşan Kastamonu İl Müftüsü Mustafa Bilgiç, "Vatanımızın her yerinde hizmet veren 4-6 yaş Kur'an kurslarımız gurur kaynağımız. Yavrularımıza Allah ve Peygamber sevgisini bu yaşlarda nakşetmek ne kadar önemli.” dedi.

Edirne

Edirne İl Müftülüğüne bağlı 4-6 yaş Kur’an kurslarında eğitim gören öğrenciler için “Kapanış Töreni” düzenlendi.

Törene katılan İl Müftüsü Alettin Bozkurt, “Çocuklar, Allah'ın bize emanetleridir. Gelecek umudumuzdur ve geleceğimiz de onlara emanettir. Geleceğimizin sağlam olması için yavrularımızın güzel bir eğitim alması olmazsa olmazdır." dedi.

Öğrencileri ve Kur’an kursu öğreticilerini tebrik eden Müftü Bozkurt, öğrencilere karne ile birlikte çeşitli hediyeler takdim etti.

Erzurum Aşkale

Aşkale İlçe Müftülüğüne bağlı 4-6 yaş grubu Kur’an kurslarında karne sevinci yaşandı.

Erzurum Erzurum Sanatsal ve Mesleki Eğitim Kurumları (ESMEK) 4-6 yal Kur'an kurslarında eğitim gören minikler için “Kapanış Töreni” düzenlendi.

Törene, Aşkale İlçe Kaymakamı Murat Karaloğlu, İlçe Müftüsü Muhammet Naci Efe, Belediye Başkanı Ahmet Yaptırmış, Milli Eğitim Müdürü Hakan Çınar, ESMEK Müdürü Zafer Karakaya, öğretmenler ve öğrenci velileri katıldı.

Müftü Efe, Kur’an Kursu öğreticisi Nidanur Arık ve Büşra Kazancı’yı tebrik ederek öğretmen ve öğrencilerin başarılarının devamını diledi.

Editör: Mehmet Çalışkan