TBM, Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitim programı çerçevesinde; Türkiye Yeşilay Cemiyeti Genel Merkezi ile Diyanet İşleri Başkanlığı arasında imzalanan protokol çerçevesinde, Türkiye genelinde İl Müftülüklerince görevlendirilen personele, TBM Bağımlılık Eğitimi verilerek, bu eğitimi vermek üzere yetkilendirildi.

Şarköy İlçe Müftülüğü Gazi Süleyman Paşa Camii’nde müezzin kayyımı Yaşar Özen, TBM Bağımlılık Eğitmeni İlçe Koordinatörü sıfatıyla Şarköy ilçe merkezindeki camilerde “Bağımlılıkla Mücadele” konusunda bilgilendirme sunumları yapıyor.

Özen, çevre camilerden başlamak üzere Gazi Süleyman Paşa Camii ve Hacı Ahmet Tevfik Parlakyıldız Camii yaz Kur’an kursu öğrencilerine, Sağlıklı Yaşam ve Teknoloji Bağımlılığı konusunda seminer verdi.

Konuyla ilgili konuşan İlçe Koordinatörü Özen, ''Bağımlılıkla Mücadele çalışmalarına anlam katan bu güzel faaliyet dolayısıyla Tekirdağ İl Müftülüğü ve onların şahsında bu işe emek ve gönlünü veren görevli “Din Gönüllüsü” arkadaşlarıma en kalbi şükran ve teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Editör: Mehmet Çalışkan