Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından il ve ilçelerde bağımlılıkla mücadele hususunda yürütülecek hizmetleri koordine etmek üzere görevlendirilen din görevlileri, Tekirdağ İl Müftülüğünce düzenlenen bilgilendirme toplantısında bir araya geldi.

“15-21 Mayıs Aile Haftası” etkinlikleri kapsamında “Ailemi Bağımlılıktan Koruyorum” sloganıyla bağımlılık koordinatörlerine yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Toplantıda konuşan İl Müftülüğü Bağımlılıkla Mücadele Koordinatörü Mikail Zor, “Aile bütünlüğünü tehlikeye sokarak gençlerimizi ve geleceğimizi tehdit eden madde bağımlılığı, sosyal medya bağımlılığı ve benzeri her türlü bağımlılıkla mücadele ediyoruz. İl Müftülüğü olarak bu mücadele içinde koordinatörlerimiz ile sahaya inerek tespit ettiğimiz bağımlılara yardımcı olmaya çalışıyoruz. Ayrıca önleyici faaliyetler için gerekli çalışmalar yapıyoruz.” dedi. 

Marmaraereğlisi İlçe Müftülüğü ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya İl Müftüsü İsmail İpek, İlçe Müftüsü Muhammed Ali Özer, bağımlılık koordinatörleri ve diğer görevliler katıldı.

Editör: Mehmet Çalışkan