Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde "Geldi Yaz Tatili Şimdi Kur’an Öğrenme Vakti" ve “Haydi Koş Gel Camiler Seninle Güzel” temasıyla açılan Yaz Kur'an Kurslarında eğitimler sürüyor.

Bu kapsamda Şarköy İlçe Müftülüğüne bağlı Hacı Ahmet Tevfik Parlakyıldız Camii ve Gazi Süleyman Paşa Camii'nde açılan Yaz Kur'an Kursuna devam eden çocuklara kaligrafik isim yazıları hediye edildi.

Gazi Süleyman Paşa Camii'nde Şarköy Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğünce düzenlenen etkinlikte Şarköylü hat ve kaligrafi sanatçısı Ahmet Yalçın tarafından öğrencilere isimleri kaligrafik yazı ile yazılarak hediye edildi.

Hat ve Kaligrafi Sanatçısı Ahmet Yalçın, "Yarının teminatı olan çocuklarımızın Kur'an eğitimi ile donanmalarına teşvik anlamında bir katkımız olsun diye birer hediye vermek istedik." dedi.

Şarköy Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Yaşar Özen ise "Camimizde yapılan programda emeği geçen Gazi Süleyman Paşa Camii İmam Hatibi Alim Yılmaz, Hacı Ahmet Tevfik Parlakyıldız Camii İmam Hatibi Onur Özcan ve Müezzin Kayyımı İbrahim Yılmaz başta olmak üzere Yaz Kur'an-ı Kerim Kursu öğrencilerimizi güzel yazı sanatı ile buluşturan Hat ve Kaligrafi Sanatçısı Ahmet Yalçın’a teşekkür ediyorum." İfadelerine yer verdi.

Programın bitiminde öğrencilere hayırseverler tarafından ikramda bulunuldu.

Editör: Mehmet Çalışkan