Süleymanpaşa İlçe Müftülüğüne bağlı Aydoğdu İlhanlı 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursu’nda eğitim gören minik öğrenciler, harçlıklarını Türkiye Diyanet Vakfına (TDV) bağışladı.

Minik öğrenciler kumbaralarında biriktirdikleri harçlıkları, ihtiyaç sahiplerine destek olmak amacıyla TDV Süleymanpaşa Şubesine teslim etti.

Öğrencilerin bağışını kabul eden Süleymanpaşa İlçe Müftüsü ve TDV Süleymanpaşa Şubesi Başkanı Selami Sayın, "Başkanlığımız ve Vakfımız tarafından yürütülen kampanyalara çocuklarımız da duyarsız kalmadı. Kardeşlerinin çektikleri sıkıntılara gönülleri razı olmadı. Aileleriyle birlikte kampanyaya destek verdiler. Yavrularımıza, böylesi duyarlı bireyler yetiştiren ailelerine ve kurs hocamıza çok teşekkür ediyorum. Böyle çocukların yetişiyor olması geleceğe umutla bakmamızı sağlıyor." dedi.

Aydoğdu İlhanlı  4-6 Yaş Kur’an Kursu Öğreticisi Vildan Bölük ise, "Kumbaralarında biriktirdikleri harçlıkların tamamını bağış olarak veren çocuklarımıza ve kampanya süresince çocuklara destek olan ailelerine teşekkür ederim." diye konuştu.
 

Editör: Mehmet Çalışkan