Tekirdağ Şarköy İlçesi Gazi Süleyman Paşa Camii'nde yarıyıl tatilinde namazlarını camide cemaatle birlikte kılan öğrenciler, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından her yıl çocuklar için özel olarak hazırlanan “Diyanet Çocuk Takvimi” ile ödüllendirildi.

Diyanet İşleri Başkanlığının çocukların cami ile bağlarının kurulmasını sağlamak ve cemaat alışkanlığı kazandırmak amacıyla yarıyıl tatilinde başlattığı "Camiye Koşuyoruz Namazla Buluşuyoruz" projesi kapsamında binlerce çocuk cami ile buluştu.

Proje kapsamında Şarköy Gazi Süleyman Paşa Camii'nde namazlarını cemaatle kılan çocuklara “Diyanet Çocuk Takvimi” hediye edildi.

Diyanet Haber’e konuşan Şarköy Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Yaşar Özen; “Öğrencilerimizin çocuk yaşta gönüllerinin camiye bağlı olmasını çok önemsiyoruz. ‘Camiye Koşuyoruz Namazla Buluşuyoruz’ projesi kapsamında camimize gelen çocuklara ‘Diyanet Çocuk Takvimi’ hediye ettik. Böylece Diyanet Çocuk Takvimi’nin sunduğu zengin ve kaliteli içerikle çocuklarımızın gelişimine katkı sağlamayı amaçladık.” dedi.

Editör: Mehmet Çalışkan