"Yeryüzünde İyilik Egemen Oluncaya Kadar" sloganıyla yedi kıtada insanlığın hizmetinde olan Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), Diyanet İşleri Başkanlığı ile iş birliği içerisinde hayırsever milletimizin emanetlerini mazlum coğrafyalara ulaştırmayı sürdürüyor.

TDV, hayırsever vatandaşların emanetlerini "vakıf malı" bilinci ile milyonlarca mazlumun sofrasına taşıyor.

Türkiye Diyanet Vakfı, bu ramazanda da fitre ve bağışlarınızı dünyanın dört bir tarafında ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam ediyor.

Fitre, zekât ve bağışların sorunsuz bir şekilde yapılmasını sağlamak için sürekli çalışmalar yürüten TDV, SMS'le fitre ve bağış kolaylığı sağlıyor.

Ramazan ayı içerisinde fitrelerini Türkiye Diyanet Vakfı aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak isteyen vatandaşlar, TDV'nin Türkiye'de hizmet veren GSM operatörleriyle yaptığı protokol çerçevesinde SMS'le fitre bağışı yapabiliyor.

Fitrelerini Türkiye Diyanet Vakfı aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak isteyen vatandaşlar, tüm operatörlerden FİTRE yazıp 5601'e SMS göndererek bağışta bulunabilecek. (Kişi başı fitre miktarı 23 TL olarak belirlenmiştir.)

------------------

FİTRE yaz 5601’e gönder 23 TL tutarında bağış yap.

Editör: Mehmet Çalışkan