Ülke genelindeki 1001 şubesi ve 149 ülkedeki faaliyetleriyle dünyanın en büyük sivil toplum kuruluşlarından birisi olan Türkiye Diyanet Vakfı, arefe günü genel merkez personeli ve gönüllüleriyle mesai yaptı..

Kurban vekaletini son günlere bırakan vatandaşların mağdur olmaması için günler öncesinden planlama yapıldığını belirten Türkiye Diyanet Vakfı Genel Müdürü Av. Mehmet Savaş Polat, “Türkiye genelinde tüm şube temsilcilerimiz arefe günü mesai bitimine kadar vatandaşlarımızın kurban bağışını alacak. Sabah saatlerinden itibaren şubelerimize akın eden vatandaşlarımız makbuz karşılığında bağışlarını yapabiliyor. Aynı zamanda İstanbul Büyük Çamlıca Cami, Perpa Ticaret Merkezi ile Ankara Hacı Bayram Cami gibi şehirlerin önemli noktalarına kurulan stantlarda da arkadaşlarımız bağış alarak vatandaşlarımızın mağdur olmaması için özverili bir şekilde çalışıyor” diye konuştu.

Türkiye Diyanet Vakfı olarak her yıl olduğu gibi bu yılda vatandaşların güvenine mazhar olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Polat, “Milletimizin emanetlerini ihtiyaç sahiplerine sağlıklı bir şekilde ulaştırabilmek için büyük bir titizlik ve hassasiyetle çalışıyoruz. Kurban vekaletlerini vakfımıza emanet etmek isteyen vatandaşlarımız müftülüklerimiz, din görevlilerimiz, şube temsilciliklerimiz, www.tdv.org web sayfamız ve mobil uygulama üzerinden bağışlarını gerçekleştirebilir” diye konuştu.

Editör: Mehmet Çalışkan