Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Kadın Aile ve Gençlik Merkezi (KAGEM) tarafından "Denge ve Alem" temasıyla düzenlenen "8. TDV Gençlik Fuarı", 39 genç sivil toplum kuruluşunun katılımıyla İstanbul'da gerçekleştirildi.

Açılışını Diyanet İşleri Başkanı ve Türkiye Diyanet Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'ın yaptığı fuar, 13-15 Mayıs tarihleri arasında 3 gün boyunca İstanbul'da gençlik kuruluşlarını ağırladı.

Fuarda "Denge ve Alem" temasıyla söyleşiler, atölye çalışmaları, sinema ve belgesel gösterimleri, paneller, sergiler, yarışmalar, spor etkinlikleri ve daha pek çok etkinlikle beraber müzik dinletileri yer aldı.

TDV KAGEM ev sahipliğinde düzenlenen fuarda gençlik kuruluşları faaliyetlerini tanıtma imkanı buldu.

Çeşitli etkinliklerde bir araya gelen gençler ise hem eğitici faaliyetlere katıldı hem de keyifli anlar yaşadı.

Üsküdar Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen kapanış programında Türkiye Diyanet Vakfı Genel Müdür Yardımcısı Abdurrahman Çetin gençlerle bir araya geldi.

Kapanış programında gençler adına söz alan ve fuarı değerlendiren Abdulkadir Kızılboğa, kendilerine bu fırsatı verdiği için Türkiye Diyanet Vakfına teşekkür etti. 

Kapanış programı sonunda gençlik kuruluşlarına TDV Kadın Aile ve Gençlik Merkezi Müdürü Fatma Haral Efe tarafından "Katılım Sertifikası" takdim edildi.

Editör: Mehmet Çalışkan