Babası Hasan Ünder aracılığıyla Balıkesir Sındırgı İlçe Müftülüğüne kurban bağışında bulunan Ünder’in Türkiye Diyanet Vakfına yapmış olduğu kurban vekâletini, Sındırgı İlçe Müftüsü ve TDV Sındırgı Şubesi Başkanı Sedat Çakar teslim aldı.

SMS ile geri bildirim yapılmasının ardından telefonla babasını arayan Cengiz Ünder, bağışın gerçekleşmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfına teşekkür etti.

Sındırgı İlçe Müftüsü ve TDV Sındırgı Şube Başkanı Sedat Çakar ise Cengiz Ünder ve ailesine teşekkür ederek onların da Türkiye Diyanet Vakfının hayır kervanına katıldığını söyledi.

Milli futbolcunun bağışını Türkiye Diyanet Vakfına bağışlamasından ayrıca memnuniyet duyduklarını belirten Müftü Çakar, “Diyanet İşleri Başkanlığımız ve Türkiye Diyanet Vakfımız tarafından yürütülen 2019 Yılı Vekâlet Yoluyla Kurban Organizasyonu kapsamında bu yıl inşallah yurt içinde 72 il, 202 ilçede ve 278 kesim noktasında, yurt dışında ise 149 ülke ve 443 bölgede, milletimizin emanetlerini ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız. Yapılan her bir bağış bizim için çok kıymetli. İnşallah 7 kıtada mazlum, mağdur ve gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşarak bayram sevinci yaşamalarına vesile olacağız.” ifadelerini kullandı.

Editör: Mehmet Çalışkan