Hafik İlçe Müftülüğüne bağlı Yaz Kur’an Kursları'nda eğitim gören öğrenciler arasında "Ödüllü Bilgi Yarışması" düzenlendi.

Yarışmaya katılım sağlayan ve dereceye giren öğrenciler, İlçe Müftülüğünce ödüllendirildi.

Öğrencilere ödüllerini takdim eden İlçe Müftüsü Cihan Yıldız, "Hafik İlçe Müftülüğü olarak belirlediğimiz amaçlar doğrultusunda bir sınav gerçekleştirdik. Dereceye giren öğrencilerimiz bizi çok mutlu etti. Bununla birlikte sınava katılan öğrencilerin beklenenin üzerinde bir performans sergilediğini gördük. Buradaki asli amacımız; çocuklarımıza dinimizin temel kavramlarını öğretebilmek, ahlaki erdemleri kazandırabilmekti. Sınav cevaplarını okuyunca anladık ki amacımıza ulaşmışız. İlçe vaizlerimizle yaptığımız ortak istişare sonucunda, sınava katılan her öğrenciye küçük bir hediye vermeye karar kıldık. Çocuklarımızın yetiştirilmesinde emeği geçen başta anne babalar olmak üzere her hocama ayrı ayrı teşekkür ediyorum." dedi.

Yarışmaya katılım sağlayan tüm öğrencilere kalem seti hediye edilirken, dereceye giren yarışmacılara 2 adet bisiklet, 2 adet scooter ve 9 adet kol saati hediye edildi.

Programda öğrenci velileri ile din görevlileri de hazır bulundu.

Editör: Mehmet Çalışkan