Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) iş birliğinde; "Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş" sloganıyla sürdürülen 2021 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu'na destek sürüyor.

Sivas Valisi Salih Ayhan, Türkiye Diyanet Vakfının; "Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş" sloganıyla sürdürdüğü Vekaletle Kurban Organizasyonu'na destek olmak amacıyla Türkiye Diyanet Vakfı Sivas Şubesine kurban bağışında bulundu.

Geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da kurban vekaletini TDV’ye verdiğini belirten Vali Ayhan; "Ülkemizin göz bebeği vakıflarından olan Türkiye Diyanet Vakfı, bu konuda daha ehil, daha güvenli ve süreci çok daha iyi yöneten bir sivil toplum kuruluşumuzdur. Kurban bağışları yurt içi ve yurt dışı olmak üzere yapılabilmektedir. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza bu bağışlar ulaştırılıyor. Rabbim hayrımızı kabul eylesin. Tüm vatandaşlarımıza da Türkiye Diyanet Vakfına bağış yapmaları konusunda davette bulunuyorum." dedi.

Vali Ayhan’ın kurban vekaletini Türkiye Diyanet Vakfı adına kabul eden İl Müftüsü Yusuf Akkuş, bağış makbuzu ile birlikte Kurban Bağış Teşekkür Belgesi'ni takdim etti.

Editör: Mehmet Çalışkan