Sivas İl Müftülüğü, internet üzerinden gençlere yönelik "Dini Bilgiler Yarışması" düzenledi.

Koronavirüs salgını nedeniyle yüzyüze  eğitime geçici süre ara verilmesinin ardından evlerinde vakit geçiren öğrencilere destek olmak aacıyla internet üzerinden çeşitli faaliyetler yürüten Sivas Müftülüğü din görevlileri, bu kez gençlere yönelik çevrimiçi "Dini Bilgiler Yarışması" düzenledi.

Karainci Camii görevlileri tarafından düzenlenen ve 50 öğrenicinin katılımıyla gerçekleşen yarışmada, dereceye girenler ödüllendirildi.

Sivas  İl Müftüsü Yusuf Akkuş; "Koronavirüs  tedbirleri kapsamında evinden çıkamayan gençlere yönelik görevlilerimiz tarafından düzenlenen yarışmaya katılan öğrencilerimizi tebrik ediyor, dereceye girenlere başarılar diliyorum. İçinde bulunduğumuz süreci en verimli şekilde değerlendirmek için çeşitli programlar yapıyoruz. Vatandaşlarımızın ailecek katılabileceği, özellikle gençlerin eğlenirken öğreneceği ve daha çok katılım sağlayacağı yarışmalar için çalışmalarımız devam ediyor." dedi.

Yarışmada dereceye giren gençler, kişisel tedbirlere riayet etmek kaydıyla evlerinde ziyaret edildi ve hediyeleri takdim edildi.

Editör: Mehmet Çalışkan