Altınyayla İlçe Müftülüğü, Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Altınyayla Şubesi ile birlikte ihtiyaç sahibi ailelere yaptığı yardımlarını sürdürüyor.

Tespit edilen ihtiyaç sahibi aileler için hazırlanan yardımlar, Altınyayla Müftülüğü din görevlileri ve Türkiye Diyanet Vakfı gönüllülerince ailelere teslim ediliyor.

Din görevlileri ve TDV gönülleri ile ihtiyaç sahibi ailelere yardım ulaştıran İlçe Müftüsü Mehmet Zahid İçli, "Allah’a en sevimli gelen amelin az da olsa sürekli olanıdır buyuran bir Peygamberin ümmeti olarak, muhtaç kardeşlerimizin yanındayız. Yalnızca Ramazan ayında veya Kuran Bayramı döneminde değil, yıl boyunca gerek nakdi yardımlarla gerek adak, akika ve şükür kurbanları gibi ayni yardımlarla her zaman ihtiyaç sahibi kardeşlerimizin yanındayız ve destek olmaya da devam edeceğiz. Bu konuda sorumluluklarımızın farkındayız ve gece gündüz demeden aziz milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Hayırsever vatandaşlarımızın infakını Allah Teâla kabul eylesin." dedi.

İlçedeki yetim ve öksüz çocuklarında unutulmadığını belirten Müftü İçli, "Yetim ve Öksüz Gülerse Dünya Güler" sloganıyla ilçe ve köylerinde bulunan yetim ve öksüz çocuklara da destek sağlandığını aktardı.

Editör: Mehmet Çalışkan