Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) iş birliğinde, "Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş" sloganıyla sürdürülen 2022 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu Altınyayla'da kurum ve kuruluşlara tanıtıldı.

İlçede faaliyet gösteren kurum ve kuruluşları ziyaret eden Altınyayla İlçe Müftüsü Mehmet Zahid İçli, TDV tarafından yürütülen Vekaletle Kurban Organizasyonunu tanıttı.

Altınyayla Hükümet Konağı'nda bulunan kurum amirleri ve personelle bir araya gelen Müftü İçli, TDV’nin yurtiçi ve yurtdışında yaptığı çalışmalar ve faaliyetler hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Ziyaretlerinde İlçe Müftülüğü tarafından hazırlanan Türkiye Diyanet Vakfı tanıtım broşürlerini kurumlara dağıtan Müftü İçli, "Kurban, coğrafyaları aşan gönül köprüleri inşa etmektir. Hiç tanımadığımız hanelere bayram sevincini taşımaktır. Birlik ve beraberliğimizi güçlendirmek, ümmet olmanın idrakine varmaktır. Bir hisse kurban, mazlumun dilinden binlerce âmin olarak bizlere geri dönecektir. Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş şiarıyla aziz milletimizin emanetlerini büyük bir titizlikle ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya yine bu yılda talibiz." dedi. 

Editör: Mehmet Çalışkan